WEŹ UDZIAŁ I ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS
Po pięciu latach pracy w restauracji tego hotelu awansowałem na stanowisko zastępcy szefa kuchni. W swojej karierze miałem okazję pracować z najlepszymi, z Rafałem Targoszem, Marcinem Filipkiewiczem i Markiem Widomskim. Zdobywając doświadczenie uczestniczyłem w rożnych konkursach kulinarnych, gdzie zdobywałem czołowe miejsca. Miałem zaszczyt przygotowywać potrawy dla Jana Pawła II, Jego Królewskiej Wysokości Księcia Walii Karola i Prezydenta Stanów Zjednoczonych George W. Busha.
Zostałem Królem Gęsiny 2015/2016. W 2016 zająłem I miejsce w kategorii danie główne i 3 miejsce w kategorii przystawka w konkursie Food&Wine Noble Night.
Zobacz także: Andromeda Alfa - innowacyjna kuchnia polska
SPRAWDŹ PRZEPISY TOMASZA DZIURY:
Gotowana gicz jagnięca
Kaszotto z gorgonzolą
Razowa lazania z rybami z Bałtyku
Pierogi z pieczoną marchewką
Rumiane naleśniki z serem, jarmużem i ślimakami
Seria pożarów Premier reaguje
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?