MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Kraków. Dawny stadion Korony w przebudowie. Będzie miejsce dla biegaczy i piłkarzy

NOWE
Kraków. Dawny stadion Korony w przebudowie. Będzie miejsce dla biegaczy i piłkarzy

Policjanci z Radomska eskortowali matkę z chorym dzieckiem do szpitala

NOWE
Policjanci z Radomska eskortowali matkę z chorym dzieckiem do szpitala

Polecamy

Słupki przy drodze. Czy wiesz jakie informacje można z nich odczytać?

Słupki przy drodze. Czy wiesz jakie informacje można z nich odczytać?

To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa

GORĄCY TEMAT
To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa

Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik

NOWE
Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik