Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Mężczyzna raniony nożem! Ciosy zadał syn? Policjanci zatrzymali 24-latka

Mężczyzna raniony nożem! Ciosy zadał syn? Policjanci zatrzymali 24-latka

Czy te roboty w końcu nas zastąpią? Trendy w rozwoju AI na konferencji Infoshare

Czy te roboty w końcu nas zastąpią? Trendy w rozwoju AI na konferencji Infoshare

Polecamy

500, 1500, czy 1900 zł? Na jakich zasadach będzie przyznawane tzw. babciowe?

500, 1500, czy 1900 zł? Na jakich zasadach będzie przyznawane tzw. babciowe?

Pyszny i prosty pomysł na pierś z kurczaka. Obiad tylko w 20 minut

Pyszny i prosty pomysł na pierś z kurczaka. Obiad tylko w 20 minut

Wieczysta II powiększyła przewagę nad Pcimianką. Wyniki 23. kolejki V ligi

Wieczysta II powiększyła przewagę nad Pcimianką. Wyniki 23. kolejki V ligi