MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Rękodzielnia na Pietrynie. Nowy trend na łódzkim horyzoncie!

Rękodzielnia na Pietrynie. Nowy trend na łódzkim horyzoncie!

Szok. Król Karol III i królowa Camilla mają nieślubnego syna?

NOWE
Szok. Król Karol III i królowa Camilla mają nieślubnego syna?

Polecamy

Cud przed śmiercią? To dzieje się u co 3. pacjenta z demencją

Cud przed śmiercią? To dzieje się u co 3. pacjenta z demencją

Nasza skóra latem wymaga szczególnej troski. Jak o nią dbać?

Nasza skóra latem wymaga szczególnej troski. Jak o nią dbać?

Co oznacza imię Zofia? Jest wyjątkowe na skalę światową

Co oznacza imię Zofia? Jest wyjątkowe na skalę światową