MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Produkty mięsne są nietrwałe, dlatego muszą być...
fot. Mansoreh Motamedi/Getty Images

Mięso może być źródłem śmiertelnego zatrucia! Uważaj na to, gdzie kupujesz wyroby mięsne. Potem może być już za późno

Produkty mięsne są nietrwałe, dlatego muszą być przechowywane i sprzedawane w odpowiednich warunkach higienicznych i chłodniczych. Inaczej nawet prawidłowo wyprodukowana wędlina może stać się źródłem zatrucia.

Zobacz również

Drezynami przez Ponidzie. Szynowe pojazdy dostępne w Umianowicach [WIDEO]

Drezynami przez Ponidzie. Szynowe pojazdy dostępne w Umianowicach [WIDEO]

Tak pracowali kielczanie, tak wyglądała praca w Kielcach na przestrzeni wieków

Tak pracowali kielczanie, tak wyglądała praca w Kielcach na przestrzeni wieków

Polecamy

„Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie